المقادير:
3بيض
.نص كوب حليب سائل
.3/4كوب زيت .كوب سكر.
كوب زبده الفول السودانى.
فانيليا.
2كوب دقيق.
معلقه ونصف كبيره بيكنج بودر
.رشه ملح
طريقة التحضير :
فى خلاط العصير ضيفى السكر والبيض والفانيليا واخفقى لمده 5د ثم ضيفى باقى المكونات ماعدا المكونات الجافه ثم ضيفى الخليط على الدقيق والبيكنج والملح وادهنى صينيه سمن ودقيق ودخليها الفرن على 180لغايه ما تستوى
ذوقيها بمعلقتين نوتيلا او سيبيها ساده..
وصحه وهنا ♡
الخميس، 2 يونيو 2016
طريقة عمل كيكة زبدة الفول السوداني
الاشتراك في:
تعليقات الرسالة
(
Atom
)
ليست هناك تعليقات :
إرسال تعليق